De Blanckenborgh

Restaurant de Blanckenborgh bevindt zich in een prachtig monumentaal pand dat dateert uit eind 19e eeuw. De Blanckenborgh ligt net even buiten de dorpskern van Haaksbergen, omringd door eeuwenoude bomen van het gelijknamige rustieke park. Bij ons ervaart u puur genieten. Van onze culinair verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en een stijlvolle maar vooral gemoedelijke sfeer.

181211 Gallery (1).jpg
181211 Gallery (6).jpg

Our Menu

Eerlijke ingrediënten, een frisse presentatie en persoonlijke aandacht maken uw bezoek aan ons restaurant altijd weer tot een pure beleving. Van diner, lunch of vergadering tot een onvergetelijk (huwelijks)feest. Vanzelfsprekend staat kwaliteit – in alle opzichten – bij ons hoog in het vaandel. Benieuwd naar ons menu?

 

Een kop koffie met gebak, borrel met appetizers, lunchen of dineren? Alles op uw eigen tempo geserveerd. Op zowel ons prachtige terras, in ons klassiek met linnen gedekte restaurant en onze hippe KITCHENBAR met chefstable worden de mooiste en meest verfijnde gerechten geserveerd. Reserveer gemakkelijk online uw tafel!

181211 Gallery (3).jpg

About us

Restaurant de Blanckenborgh bevindt zich in een prachtig monumentaal pand dat dateert uit eind 19e eeuw. De Blanckenborgh ligt net even buiten de dorpskern van Haaksbergen, omringd door eeuwenoude bomen van het gelijknamige rustige park.

 

Bij de Blanckenborgh ervaart u puur genieten. Van onze culinair verrassende gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en de altijd gastvrije en gemoedelijke sfeer.

181211 Gallery (8).jpg
Chef Brian Raamsteeboers.jpg

“Klassiek Franse gerechten met een moderne twist, dat is hoe wij graag koken” vertelt chef-kok Brian Raamsteeboers, deze jonge chef voorziet de keuken van veel jeugdige inspiratie. “Eerlijke ingrediënten, een frisse presentatie en culinair hoogstaande gerechten” dat is hoe wij ons willen presenteren.

 In zowel ons klassieke, met linnen gedekte restaurant, onze hippe KITCHENBAR en op ons mooie parkachtige terras kunt u genieten van alles wat de Blanckenborgh u te bieden heeft.

 “Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en het herkennen van de wensen van onze gasten maken het bezoek aan ons restaurant altijd weer tot een pure beleving” vertelt maître Kimberley Alferink. Van een kop koffie, een borrel met iets lekkers, lunch, diner of vergadering tot een onvergetelijk (huwelijksfeest), vanzelfsprekend staat kwaliteit hoog in het vaandel.

 

We verheugen ons er op, u binnenkort te mogen verwelkomen!

 

Familie Alferink-Raamsteeboers

Team de Blanckenborgh

181211 Logo (2).png