De Kluizenaer

Puur, natuurlijk, licht en eerlijk, in een ontspannen sfeer.

181212 Gallery (3).jpg
181212 Gallery (7).jpg

De Kluizenaer is gesitueerd op de Grote Markt in Goes in het pand waar tot 1961 de Nutsspaarbank was gevestigd. Een directe verwijzing naar de twee oude kluizen die zich in de kelder van het pand bevinden, maar in een eigentijdse manier vormgegeven.

In De Kluizenaer worden de beste lokale en seizoensgebonden producten gebruikt om moderne, innovatieve gerechten te creëren. Onze kookstijl kan worden omschreven als puur, natuurlijk, licht en eerlijk, in een ontspannen atmosfeer.

181212 Gallery (4).jpg

Eigenaar Alex Kooman, geboren in het Zeeuwse Kapelle, kreeg de liefde voor het vak met de paplepel ingegoten van zijn vader Ad die banketbakker was. Na zijn opleiding op de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde heeft Alex veel ervaring opgedaan in verschillende zaken: van eetcafé tot drie Michelinsterren; van Rome tot Albufeira, van Ibiza tot Zwolle en van Kamperland tot Antwerpen.

181212 Dish-Schelvis.jpg
181212 Gallery (5).jpg

Nu is hij teruggekeerd naar Goes om zijn visie op de horeca te tonen in De Kluizenaer: lekker eten, goede wijnen, een ontspannen atmosfeer, een gezonde dosis eigenwijsheid en vooral heel veel passie voor gastvrijheid.

181212 Gallery (6).jpg
181212 Logo.png