Karel 5

ELEGANT DINING

Restaurant Karel 5: elegant dineren in het historische hart van Utrecht

181213 Gallery (1).jpg
181213 Gallery.jpg

Een stijlvol zakendiner? Een bijzonder familiediner? Of een romantisch diner van hoogstaande culinaire kwaliteit? Dan is Restaurant Karel 5 in Utrecht – voorheen Grand Restaurant Karel V – een uitstekende keuze.

Hier verwezenlijken wij onze culinaire ambities. Restaurant Karel 5 is een gastronomisch restaurant in een middeleeuwse eetzaal in het hartje van Utrecht. Daar aten vroeger de leden van de kloosterbroeders. Zondige gedachten waren er taboe. De leden werd namelijk plechtig opgedragen om zwijgzaam te dineren en hun gedachten niet onkuis te laten afdwalen. Wij zijn niet zo streng, hoor. “Nog een oester voor meneer?”

181213 Gallery (2).jpg

Chef de cuisine Vito Reekers en maître-sommelier Johan Kragtwijk zorgen voor een onvergetelijke culinaire avond
Restaurant Karel 5 bestaat uit een professioneel team met chef de cuisine Vito Reekers en ervaren maître-sommelier Johan Kragtwijk aan het roer. Zij staan garant voor een spannende culinaire avond in Utrecht-centrum. Van inspirerende betaalbare menu’s tot verleidelijke signature dishes. Wij begeleiden onze gasten daarbij op professionele doch persoonlijke wijze bij het maken van hun culinaire keuzes.

Chef Vito Reekers.jpg
sous-chef Rene.jpg

Restaurant Karel 5: een chique sfeer in het historische hart van Utrecht
Ontdek bij ons hoe relaxed dineren op niveau kan zijn – en zou moeten zijn. Want chique, stijlvol en relaxed gaan bij ons prima samen. Geniet van onze persoonlijke benadering, vakmanschap en ruime tafelsetting op een iconische locatie. Wij hebben ook een heerlijk terras!Kortom, elegant dineren in het historische hart van Utrecht doe je bij Restaurant Karel 5.

181213 Gallery (3).jpg
181213 Logo.jpg