Caro Kookt

Caro Kookt

0.00
Add To Cart

In en om mijn keuken draait het om genieten van eten. Met eerlijke producten van transparante komaf, geproduceerd met respect voor dier, mens en aarde. Dat deze producten hierdoor een betere smaak hebben, is voor mij een fijne bijkomstigheid. Ik deel graag mijn passie voor smaak en de kook avonturen die ik beleef in en rondom het bereiden van de producten.

Mijn kookstijl is mediterraan met een knipoog naar de Hollandse keuken en af en toe een uitstapje naar een ander continent dan Europa. Kortom, diepe smaken, verse producten en af en toe een recept uit het kookboek van mijn moeder.

Of het nu de catering voor een event op locatie, een privé diner bij mij in de keuken of Chef op locatie bij jullie thuis is, ik verheug mij er op dit samen met jullie te mogen doen. Want als je samen eet deel je mooie dingen.

Caro kookt is een maatschappelijk betrokken bedrijf. Wij leiden leerlingen op, houden van duurzaam ondernemen en waar mogelijk steken wij een non-profit helpende hand toe door voedsel overschot te beperken tot 0 % en het eventueel te her-distribueren.